Happy halloween

Får tacka för en riktigt galet sköööööön kväll!

DANCE LIKE NOBODY’S WATCHING

Får tacka för en mysig gårdag! Dock fattade jag inte varför Saw var i 3D när det inte alls fanns några effekter?! Allt för överskattat att sitta där och få ont i ögonen, haha! Nu kom jag precis ut från duschen ska snart börja fixa mig lite inför ikväll, Mina brudar kommer hit & sjunger singstar och fula oss! Sedan tar vi bussen till Nathalie och en massa trevligt folk! ALL IN TONIGHT!

Linnepinne


Sov hos denna tösen igårkväll! Love dig tjejen

Ikväll

Helllu min vänner! ÄNTLIGEN LOV! Kom precis hem från skolan, ska fixa mig lite sen beger jag mig till stan för att äta ute med min saknade Linnea, Mycket trevligt! Sedan saw 3D haha! Kanske slänger upp lite bilder imorgon om det blir några & Imorgon blir det festligheter! Ha en bra kväll, puss!

Godnatt bloggen!

Kom precis ut från duschen efter gym och solning med Aida, Väl behövligt må jag säga!
Nu kan jag inget annat än att längta mig till sängen och en film och bara sova,
Imorgon åker jag till min älskling linnea och käka ute sen bio, Kul att vi kommer kissa ner oss.. verkligen!
HIHIHI. Hör av mig, Natti!

I'd tell you everything about him, but you might just fall in love with him too

Hellu darlings! Förlåt för att inget inlägg slank in igår kväll, hade fullt upp med pluggandet.
Och det lönade sig i slutändan, Fick 18/20 på Matterovet idag, Riktigt nöjd!
Nu är jag helt slut efter en skoldag med bara dubbellektioner med 10 minuter paus.. Usch skolan tar på mig som bara den. Kan ju säga att jag ser framemot Helgen något enormt mycket! Nu ska jag fixa lite här hemma, sen bäddar jag ner mig i soffan och sätter på en lång film och sover. Ni får ha det bra, Och dom närmaste dagarna lovar jag ett inlägg på min nya hårfärg. ( är brunett nu ) Sen bilder på mina nya skor och kläder. Hörs!

Plugg...

Förlåt för otroligt dålig uppdatering, Sista veckan nu i skolan innan höstlovet, plugget går tyvärr före just nu, bläh.. Längtar så sjukt mycket till helgen nu! Bokade 3 biljetter till SAW 3D premiären på fredag med Linnea och Hugo, Great! Och i helgen blir det Festligheter! Nu väntar plugget vid min sida.. Som tur var har jag en fet godispåse som räddar mig! Slänger in ett inlägg ikväll förhoppningsvis, Puss!

Just don't fall Recklessly, headlessly in love with me

Hellu Darlings! Hur är det? Sitter här med mjukis kläder och ska snart bädda ner mig i soffan för film och paradise hotel, Finns inte mycket bättre att göra denna tid på dagen. Imorgon blir det stan med mammsen,fyller ju år om en vecka... Great! Kanske slänger in ett inlägg senare ikväll, Hörs!

Cause it's my thing.

Någon... Ge mig sommar?

Jag finner ingen stimulans i att se tillbaka,Sakna och älska.

Äntligen är vi igång och håller på och göra i ordning köket. Ska tapetseras om, målas om, Och en massa andra saker. Idag börjar det med målning! Ska även börja fixa lite i mitt rum idag om jag orkar, Så kommer ha fullt upp hela dagen, Slänger in ett inlägg ikväll! Hörs!

Where have you been all my life?

Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut. Hans närhet och hans blick gör mig svag. Hans ord, Hans personlighet, Hela han. Make this go on forever

Jag och mina snygga vänner!

Hellu darlings! Hur är det? Kom hem från stan för en stund sen, Hittade ett par becha haremsbyxor, RIKTIGT NÖJD MÅ JAG SÄGA! Älskar dom. Är helt slut nu.. Får tacka alla härliga människor för igår, tack tack och åter igen tack. Som sagt är riktigt sliten ikväll. Blir bara vara hemma och mysa och kolla på film, Aldrig fel det heller. Kanske drar jag ut en stund för att träffa lite trevligt folk, få se vad kvällen bjuder på för något mer. Slänger nog in ett inlägg senare, hörs puss!

Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.

Hej darlings. Skolan idag var helt okej, fick VG+ på min novell & VG på min bild uppgift, underbart!
Snön är här, kan ju inte bli mycket bättre! Skulle åka och träna på friskis och svettis idag ju, men stan är var avspärrad pga bombhot, som vanligt... Haha nej men någon galning med sprängmedel som gick runt på stan. Stört.
Så blir att ta en lång promenad senare ikväll med aida, och nu ska jag sitta bänkad framför tvn och invänta mat och syster. Kram!

Från och med nu

Sliten sanna, Riktigt sliten efter en hel dag på stan och hansa city.
Hittade Ett par svarta haremsbyxor, riktig snygga. Hittade även en skjorta, en halsduk, Hårfärg
& bobbys balsam. Rätt nöjd med dagens inköp, Imorgon blir det friskis och svettis med mina brudar
och sen kommer älskade syster hit och hälsa på, Underbart! Nu ska jag bädda ner mig i soffan med min feta godispåse och kolla bonde söker fru, haha kram!

Make this go on forever

Sitter här i min ensamhet och nynnar på Wonderchild med Andreas Wijk, kan ju inte bli mycket bättre än så!
Snart beger jag mig till min mysiga soffa och bädda ner mig och kolla fotbollen, sedan bartenderskolan. Jag uppdaterar imorgon kväll, imorgon blir det hel dag på stan med Aida och cilla och göra det vi är bäst på, shoppa!
Haha, vi hörs kram!

Andreas Wijk

 

 

 


Vad ska man säga? Perfektion från topp till tå!



Bjuder på en bit ur min novell. Påhittat hemskt barndomsminne.

En liten bit ur min novell, Var inte taskiga nu mina vänner.. haha!


Jag fann aldrig den där känslan av att vara älskad och orädd.Jag kände mig bara vilsen och värdelös. Mitt leende syntes sällan. Jag kopplade bort mig från allt och alla. Sömnlösa nätter fyllda med tårar och tankar. Det var när pappa hade somnat med whiskey i handen jag vågade skrika. Vågade gråta och vågade tänka. Min dagbok var min ända trygghet. Min dagbok var den ända som aldrig svarade på mina känslor.Tyckte till. Gjorde mig illa. Den vara bara där. Den fanns där. Bredvid mig. Igenom allt. Och det var den ända trygghet jag fann. Och när pappa vaknade igen började allt om. Jag kan nog ärligt talat säga att när pappa låg där med whiskey flaskan i handen. Då kände jag mig lättnad att se han bara ligga där.Han gjorde mig inte illa. Han sparkade eller slog mig inte. Vissa kvällar kramade jag om honom. Bara för att hålla om någon. Bara för att känna närhet.


Höst

Gud vilket höstväder det är ute nu, mössa vantar halsduk och vinter jackan är på, helt klart!
Skolan idag kunde inte bli mycket segare, Gick ända till 4, underbat  att lägga sig i soffan och kolla film efter den här dagen! Nu ska jag ta bort dagens smink och vänta på att maten ska bli färdig, sedan beger jag mig till gymmet, BEHÖVLIGT! Kram!

It's like forgetting the words to your favorite song

Hej darlings, förlåt för den extremt dåliga uppdateringen med outfits och bilder. Har haft noll inspiration och noll ork.. Dagen har spenderats med Aida och Cilla. Vi kollade runt på stan och Aida tog även hål i tungan. Jag som alltid velat ta hål i tungan med aldrig vågat. Och efter det här, ALDRIG att jag gör det. Fyfan visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag stod där bredvid henne. Så slutade med att jag gick ut därifrån. Haha! Nu hade jag tänkt bädda ner mig och kolla på Paradise Hotel hela kvällen. Kan lova på mig en outfit imorgon med! Kram.


Godnatt bloggen!

Kom precis ut från duschen och äntligen skrivit klart min novell. Valde ett påhittat hemskt barndomsminne. Och hoppas på ett riktigt bra betyg nu eftersom jag suttit och skrivit på den hela dagen och det blev bara två sidor.. haha!
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på jersey shore och sedan sova, kan knappt hålla mina ögon öppna.. Ha det bra, kram!

It's hard to wait for something that you know might never happen but it's even harder to give up when it's everything you want .

‎" can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use a wish right now, wish right, wish right now "



Nu pluggar jag vidare.. så jäkla kul!

Efter regn kommer solsken

Får tackar för gårdagen!
Dagen idag kommer spenderas med matte och so boken, Kan ju inte bli mycket bättre än så?
Hann även med en timmas promenad nu på morgonen, skönt! om jag hinner blir det gym ikväll med skulle jag gissa. Nu ska jag ta en snabb dusch och påbörja pluggandet, ciao!

Äntligen helg!

Dagen började med en fika på stan och shoppning, Sedan ut och träffa härliga människor i kylan, fy tusan kände inte mina fötter när jag kom hem sen.. Senare bestod kvällen av film och sova, Kunde inte bli mycket bättre än så.
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig lite. Få se vad dagen bjuder på. Ikväll blir det något galet!


Man vill bli älskad, i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad. Man vill ingiva människorna någon slags känsla. Själen ryser för tomrummet och vill ha kontakt till vilket pris som helst.

 

Jag har gråa dagar och svarta stunder. Men jag är lycklig

Han är egentligen inte så vacker, men det är något hos honom som var alldeles särskilt


Mon Coeur

Det gör ont i hjärtat att se dig såhär. Förstörd. Precis som en liten vilsen själ.
Att du är precis i samma sits som jag var i för länge sedan. Det sticker till i hjärtat att veta att du gråter.
Stå där på egna ben. Så otrolig stark. Du gör mig stolt, Så otrolig stolt att se
Det gör ont i hela kroppen att se dig så här. Förstörd. Inte veta in eller ut. Som en förlorad och vilsen själ.
Att du är precis i den sitsen jag var för länge sedan. Det sticker till i hjärtat att veta att du fäller tårar med regnet.
Att stå där på egna ben. Omfamnad av mörkret just nu. Det kommer den tid då vindarna vänder. Jag ska stå där bredvid dig och le. Hålla om dig hårt i min famn och säga att jag är stolt. För du gör mig stolt. Så otroligt stolt.

Dance like nobody's watching

Dessa underbarlingar ska jag klicka hem, helt klart!

Wiho!

Beger mig ut på en lång promenad med min kära vän Aida.
Sedan beger vi oss emot gymmet, och kvällen kommer bestå av plugg och tv, Idag är jag duktig!

His words hit me tonight.

Min hemska migrän kom tillbaka igår kväll, så stannade hemma idag med.
Sovit hela dagen. Och kom nyss in från en promenad med aida, Det behövdes!
Nu ska jag skriva klart det sista på min novell och sedan sitta bänkad framför tvn, Vi hörs!

Svar på frågorna!

Röker du?
Nej, jag röker inte

Är du oskuld?
Nej

Varför är aida så cool?
Förbannat bra fråga, dåligt med svar.. Det bara är så aida!

Har du ppiller?
Yes

Vad gör du helst på helgen, festa eller hemma och mysa med dig pojkvän?
Om jag hade haft en pojkvän så hade jag gärna varit hemma och mysa, självklart!
Men i nuläget är det bara galenheter som väntar!

Älskar du någon just nu? Är du kär? Har du ett förhållande?
Självklart!
Nej jag är inte kär. Och nej jag har inget förhållande.

Hur har du fått så långt och fint hår? Vad gör du för att det ska växa?
Jag har inte gjort någonting. Haha kan säga att jag fått ha tålamod.. Väntat på att det ska börja växa i 2 år nu.
Men ett lite tips kan vara att varje gång du duschar smörjer du in topparna med balsam och sköljer det med kallt vatten, kan vara det som funkat!

Biter du på naglarna?
Nej, men dom växer ändå inte, någon som kan ge mig tips på hur man gör? haha

Kan du inte börja videoblogga?
Haha det kan ni tyvärr glömma, förlåt men för det första skulle det bara kännas töntigt att stirra in i en kamera och snacka om allt och ingenting. Och för det andra hatar jag att se mig själv på film haha!

Vilka pojkvänner har du haft dem senaste åren?
Labbe och Marcus.

rakar du benen ofta på höst och vintern?
Ja haha

vilken BH storlek har du?
75 c

Hur lång är du?
1,64 om jag minns rätt.

Tycker du man är liten om man är 1,55 när man är 15år?
Haha nejdå, är van.. ;)

Singel helst eller förhållande?
Förhållande skulle jag gissa.

Vilket gymnasium ska du gå och vilken linje?
Jag har ingen aning faktiskt. Små funderingar på hotell och restaurang, samhälleekonomi eller barn och fritid.
Skulle gissa på stagg.

Tycker du att det finns för mycket grupptryck i kalmar?
Det har jag inget bra svar på, Inget jag tänker på.

berätta gärna mer om ditt liv & hur du är som person?
Mitt är precis som en circus. Men oftast jäkligt underbart.
Som person är jag nog oftast social och glad.
Och stöttar och stå alltid upp för mina underbara vänner!

Är du blyg?
Haha nja, ibland är jag nog det. Oftast inte.

hur är en perfekt kille enligt dig? vad är det viktigaste?
Svår fråga. Jag har allt för många tankar och svar.
Men det viktigaste är att han älskar mig för den jag är.
En underbar personlighet och kärleksfull och omtänksam.
Älskar känsliga killar. Dom som vågar visa känslor. Och dom ska vara sig själva!

Har du löshår?
Nej! haha

varför tog de slut mellan dig och Marcus?
Hatar den frågan.. Det funkade helt enkelt inte.
Tidmässigt och känslomässigt.

vem är din bästavän och varför?
Aida. För har gått igenom allt med henne känns det som.
Upplevt allt tillsammans. Hon är min bästavän hon är en underbar person på alla sett och vis.
Hon förstår mig rakt igenom. Och jag litar på henne till tusen. Love you girl!

Tips på hur du får så långt hår? Något inlägg där du skriver om det kanske. Älskar ditt hår!
Som sagt, Balsamera topparna och skölj av med kallt vatten!
Kan även lova på mig ett inlägg om tips om hur man kan få längre hår! Tack så mycket :)

Är du bitchig?
Skulle jag nog inte säga. I vissa lägen kan jag vara en riktig bitch ja men det har väl alla i sig.. haha!

Bästa godiset?
Skulle nog gissa på Fox, jäkla underbart!

Vad köper du helst dina ringar och kläder?
Nästan alla mina ringar kommer från Ginatricot och Glitter.
Och kläder köper jag helst på Bikbok, Hm och Gina.
Hoppas ni fick dom svar ni ville ha. Vissa människor får fortsätta vara nyfikna på vissa av frågorna, haha! :)



Great!

Hur är läget? Med mig är det toppen! Bjuder på en väldigt söt bild sen gårdagen. Haha
Provet gick skit. När jag fick frågorna framför mig så glömde jag bort allt, precis allt.
Så jäkla typiskt.. Anyway nu drar jag mig neråt för lite lunch och sedan mot gymmet skulle jag gissa om jag hittar orken. Annars blir det bara film och ta det lugnt hela kvällen, väldigt behövande känner jag.
Slänger in ett inlägg ikväll, Ha det bra. Hörs!

Natti!

Nu säger jag godnatt med ett leende på läpparna längtar jag tills morgondagen, soprov. Underbart! Ha...

Skinny Love

Ibland ger jag upp. Jag låter allt bara vara. Så jag lät allting vara för länge. Bara lät det gå. Och när alla sa till mig så höll jag för öronen. Jag skadar ju inte mig själv och hur ska jag känna empati för andra när jag inte känner någon empati alls?. Men så kom jag på. Att jag en gång vart i den sitsen. En gång. Flera gånger. För många gånger. Och det är anledningen varför jag är den jag är idag. Jag kan knappt gråta eller bli arg. Jag känner ingenting. Vart fan tog mitt hjärta vägen? Men nu har jag tagit ett kliv ut från allt. Bara lagt av och vågat säga nej. Och faktiskt gett någon en chans, gett mig själv en chans. Kan han få alla dem där känslorna tillbaka så jag kan bli mänsklig igen? snälla.

Jag vet inte hur man lever utan dig



22 dagar kvar!


Lalalala

Åkte in till stan vid 8 tiden igår, Käkade lite och kollade bio.
I rymden finns inga känslor, Haha fyfan bästa filmen på länge, Skrattade under hela filmen, haha!
Dagen idag består av plugg skulle jag gissa, Kanska gymmet om jag hittar orken någonstans.. Nu ska jag sätta på en film och vila, vaknade vid 8 idag pigg som bara den, helt sjukt. Hörs!

Friday i'm in love

Blev stan en stund igår, Hittade en vit skjorta, en svart kofta, öronhängen och ringar osv.. en hel del, riktigt nöjd!
Efter stan blev det mys middag med familjen och sen film och ut på kvällen. Idag har dagen bestått av städning på rummet , kläderna, skorna.. haft fullt upp hela dagen, riktigt tråkigt! haha. Anyway nu blir det att äta lite, ta ett varmt bad och sedan få se vad kvällen bjuder på, sugen på något galet! Hörs puss.


Hey ya!

Ändrade planer. Beger mig emot gymmet, Får panik måste hålla igång! Hörs ikväll!
Hihi

Let go

Känner bara att jag ska skriva av mig en sista gång. Kommer säkert ta bort det här inlägget. Känns bara rätt för stunden nu. Men att man äntligen vågat släppa taget, den känslan. Den är obeskrivlig. Jag är äntligen lycklig.Jag vet att du kommer läsa det här. Kanske inte idag. Inte om två. Inte på en vecka. Men när du tänker på mig.Kanske aldrig..Orkar inte grubblar längre. För jag vet att jag gjort fel. Jag har varit dum, riktig dum. Vissa stunder har jag bara velat försvinna. För alla gånger jag fått dig att gråta. Jag känner mig hemsk. Men att klandra sig själv för att något så fint bara försvunnit. Det gör ont. Och jag tänker inte klandra mig själv något mer. Trycka ner mig själv. Jag känner inte längre. Jag gråter inte.Jag saknar inte. Jag bara tänker tillbaka ibland. Jag älskar inte längre och den dära känslan har försvunnit. Jag ska leva livet fullt ut. Kärlek är för dom som har tur. Kärlek är för dom.

Just the way you are

Precis hem kommen från skolan. Riktigt seg dag. Nästa vecka har vi prov och förhör varje dag, känns ju stabilt.
Åh. Nu ska jag sätta på en film och tända ljus. Är jätte förskyld och Snart smäller mitt huvud, Usch detta höst väder tar på en. Ni får ha det bra, hörs!

''When I see your face. There’s not a thing that I would change. Cause you’re amazing. Just the way you are. And when you smile, The whole world stops and stares for awhile. Cause boy you’re amazing, Just the way you are''

Just Because

Hur är läget? Här är allt toppen. Kom precis hem efter en dag på stan med fika och shopping.
Vilket höst väder det är ute. Usch svin kallt. Ska snart ta ett varmt bad och lägga mig i soffan och kolla på tv hela kvällen med min godispåse. Underbart Haha!
Och jag har lovat mig själv att efter idag ska mina dåliga vanor bort. Bort helt.
Ska börja gymma fullt ut nu och inte bara ibland när jag har lusten. Varje dag.
Jag måste röra på mig. Hålla igång!
Tror det eller ej men sanna och aida ska komma i form igen, haha!





Livet leker sådär underbart mycket just nu

Precis tagit ett varmt bad. Sitter här med ansiktsmask och ska snart hoppa ner i sängen och kolla på tv hela kvällen och bara ta det lugnt. Väldigt behövande, och får hoppas på ett G+ iallafall på kemin, gick ju sisådär.
Härligt med en plugg fri vecka ut nu, kan inte bli bättre. Och stan en stund blir det imorgon, fika och shoppa!
Pusss

Det kommer att bli bättre. Vindarna kommer vända. Det är bara att vänta och se.

Det gjorde ont i hjärtat.
Jag som var så stark, jag som inte kände någon empati.
Det regnade så mycket i natt, som om någon sa att det var okej att gråta för tårar syns inte i regnet. Det var en dag som bad om förändring.
Jag kommer sakna han. Men inte som innan. Även fast du sparkar på mig när jag ligger. Även fast du sitter där och hånler. Du kommer att förstå en dag.


Life is good


Hellu precis hemkommen från skolan. Helt okej dag för att gå till 4 faktiskt.
Igår var jag uppe hela kvällen/natten och pluggade till kemin idag. Gick inget vidare .. haha!
Ikväll blir det bara att ta det lugnt med film och godis, underbart skönt!

Vill ha sommar!

Skolan var helt okej, dock pluggat hela dagen nu så rätt sliten, ska kolla igenom lite ikväll med, kemi prov imorgon, underbart!! Nu ska jag köra på ansiktsmask och kolla tv resten av kvällen, Hörs!

Jag går nu

Sov hos syster igår kväll, blev en hel del singstar och film mys, tack så mycket för kvällen syster & anton!
Idag blev det stan, hittade en hel del faktiskt! Nu sitter jag här med tända ljus och ansiktmask och kolla prettywild, Underbart! Imorgon blir det plugg och kanske förbi stan en stund, nu ska jag kolla vidare, hörs!

''sometimes good things fall apart so better things can fall together ♥''

Wiho!

Gårdagen blev så mycket bättre än förväntat!
Efter staden åkte jag och Jasmine hem till henne, kollade idol och fixade oss och sedan vidare till Elias.
Där även olle och oskar var, mycket trevligt! Sen mötte vi axel och jesper och sedan drog vidare, Vilken härlig kväll!
Kommer massa bilder imorgon om jasmine skicka, nu ska jag ta ett varmt bad och peppa inför ikväll, nu kööööör vi!

RSS 2.0