Life is good lalalalala

Färgen är i, Färgar bara utväxten, dör ju om jag blir orange hårig, haha.. 
Lite ändrade planer, ska även hinna med en fika med kära syster imorgon, äntligen får jag se hennes bebis mage igen, underbart!

When a tornado meets a volcano!

Kom precis hem från skolan, blir att få i sig lite mat snart och drar sen vidare till gymmet.
Imorgon blir det att träffa Jasmine på stan en stund sen dra vi vidare till ljholm,Ska även hinna färga håret!
Och lördagen blir det käk i stan och sedan vidare till Rinkan med härliga brudar! Helgen kommer bli galen, wiho!

Fotbolls DM

Är så galet pepp inför imorgon, åker med ett helt gäng grymt härliga brudar!
Vi ska leka och ta hem skiten, helt klart! Nu sääger jag godnatt bloggen, hör av mig imorgon!

Mon Coeur


 

 

Plötsligt faller pusselbitarna på plats. Har aldrig vart så här lycklig. Har aldrig varit så här olycklig. Jag vet inte om det är nu jag ska skratta? Är det nu jag ska gråta? Så här i efterhand inser jag nog att jag känner det sistnämna för det. För att vi var allt för allt vi är och allt vi kommer att vara. Att se dig. Påminnas. Smygtitta på dig ibland. Krama dig extra länge för att känna din doft. Stryka dig över huvudet som jag brukade göra. Lyssna på den där låten du tycker om. Låtsas som att du satt bredvid och pussade mig som du brukade göra.  Leka med mina fingrar. Pussa på min hand. För allt du brukade säga. För allt vi skrattade åt, för alla gånger vi grät. För alla gånger du svek. För alla gånger jag svek. För alla gånger jag ljög när jag sa att jag inte brydde mig. För alla gånger vi inte sa någonting. För alla gånger jag skrek. Idioti. När du var den bästa

Det spelade inte roll hur många som pussade mig på nosen och talade om för mig att jag var vacker, för det var inte likadant som när han gjorde det. Fast det visste inte jag förens nu. För det spelar ingen roll hur många man får, det handlar om att man får den man vill. Och jag vill inte att någon annan än han ska pussa mig på nosen och säga att jag är vacker. Bara han.

 

Och där promenerar han iväg från kärleken. Vänder sig inte om, ångrar sig inte och letar upp den, springer inte tillbaka inte ens nästan eller litegrann. Sekunderna innan tittade han försiktigt ner på mina skor och sa "det är för vårt eget bästa" och jag tänker bara att "VADÅ VÅRT EGET BÄSTA?! förklara för mig hur det kan vara mitt bästa att vara utan dig.. Tårarna rinner ikapp med regnet när man förstår att han har rätt.



Sista texten, sista orden, sista gången jag kollar på bilderna på han,sista gången jag tänker tillbaka på vår sista kyss, sista gången jag önskar mig tillbaka i din famn. sista gången jag ska sakna dina kyssar. Sista gången för allt. Du är inte min. Och jag är inte någons.


På botten.

Hejsan kom precis hem från skolan, haft skoljogg.. nog det jobbigaste jag varit med om på länge!
Springa och gå en mil i det här vädret är ingen höjdare, fyfan! Haha ska ta ett varmt bad nu och sätta på en film och bara vila. Tagga fotbolls dm imorgon med, wiho!

...

I cannot go to the ocean
I cannot try the streets at night
I cannot wake up in the morning
Without you on my mind

So you're gone and I'm haunted
And I bet you are just fine
Did I make it that easy to walk
Right in and out of my life?

Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Why can't you just let me be?

Well i?d never want to see you unhappy I thought you?d want the same for me

Dagen har varit hur skön som helst, utan skola. Blev bara simhallen med klassen fast jag och Aida käkade kebabtallrik istället, Mummmmms! Efter simhallen blev det stan, hittade bara ett par ringar och sen käkade jag och aida igen, och igen.. Haha alltså blir det gym imorgon + skoljogg och fotbolls DM på onsdag, Great!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kolla idol, Hörs puss!

Love is hard

Precis ätit mys middag med hela familjen. Känns som det varit kväll hela dagen, rätt mysigt ändå nu när man är så seg. Åker snart upp till affären med mamma och handlar godis och en massa gott tills ikväll, härligt med hemma kväll idag, Det behöver jag. Nu måste jag kila, hörs!
Vill inte att det ska bli natt, vill inte vara ensam..För du vet att jag gråter.

Möta alla dom där motvindarna man nästan glömt bort fanns

Nyvaken. Sitter här och käka bananer och vindruvor. Ska snart hoppa in i duschen och åka in till stan med mammsen en stund. Måste även tipsa om en sjukt bra film. Allt för min syster. En gråt film till tusen..
Vet inte vad som händer mer idag, kanske träffa Marcus eller blir det väl hemmakväll, inte helt fel.
Hörs!
Love u girl!
I väntan på allt och ingenting. Möta alla dom dära motvindarna man nästan  glömt bort fanns.
Alla dom dära kvällarna jag bara satt där. Omfamnad av mörkret. Ensam och sårbar. Dom kvällarna man inte kunde hålla in skriken. Dom kvällarna tårarna rann med regnet. Att inte veta in eller ut, Eller hur man ska få vindarna med sig. Hur jag ska få dig att kolla på mig som du gjorde förut. För jag saknar det.
Du har så rätt när du säger att du inte är värd mina tårar. Du har så fel när du säger att du försöker.

Hate that i love you so

Du har så rätt när du säger att du inte är värd mina tårar.

Din förlust

Hur många gånger ska man behöva gråta i regn? Skrika när ingen hör? För att få dig att förstå. Vem sa att jag inte kommer att ångra mig, vem sa att jag kommer tillåta mig själv att bli sparkad på. Att bli hånad och utskrattad? Vem sa att jag inte mött spöken utan dig och att det regnat istappar utan att du stått bredvid? Du kommer att förstå en dag, då du ger allt till någon som kommer att vända ryggen och gå. För att du gjorde så för länge sedan.

!

Helgen har varit underbar! Kom precis hem, är helt slut.. Blir ett varmt bad och sova sedan kör vi igång igen ikväll, wiho!

'' Bitarna från ditt brustna hjärta under sängen går att plåstra om. Bara om vi menar det. ''

Så jävla typiskt.. Hittade inte ett par jävla jeans eller ett par skor idag. Så åker in imorgon med, med mina babes! och då ska jag fan ha med mig hem ett par jeans och skor, så de så. Och vad som är ännu mer typiskt är att gymmet var fullbokat ikväll, & solariumet med, så får vänta tills imorgon, suck.. Anyway istället för att försöka komma igång igen, så peppa jag idol med godis, inte helt fel! Hörs.


''Att sitta på en bänk ute i oberäknligt många minuter. Och tiden bara går. Tårar syns inte i regnet men skrik trär igenom stängda dörrar. När man ber någon att inte glömma fast man själv nästan glömt bort. Och ibland ångrar vi inte allt vi sagt. För de människor vi älskar och älskar oss tillbaka måste ibland förstå och stå ut. Så som jag står ut och ibland när vi bråkar så strör du salt över såren som du skar upp alldeles själv en gång i tiden. Jag vet att du inte menar det. Jag vet att du kommer sakna mig ibland. Men hjärtat är för litet för att komma ihåg, och hjärnan är för stor för att tränga ut saker och ting. Som om du lämnade mig när jag behövde dig som mest. När allting rasar samman och det inte finns någon lösning. Fast det egentligen finns det, allting går och lösa. Kanske inte på en vecka. Men bitarna från ditt brustna hjärta under sängen går att plåstra om. Bara om vi menar det. ''

När man stannar och väntar. På allt och ingenting. Ni vet när man tappat hoppet helt. Eller nästan. När man väntar på att han ska skriva, ångra allt han sagt.Kolla dig i ögonen igen och säga att du är vacker. Att det är dig han vill ha.



Du försöker hitta skäl att stanna kvar. För allting han sa, för allting han gjorde. Bara att han fanns. För alla gånger han sa att du var vacker, för alla gånger han pussade dig på pannan. För alla gånger han höll din hand

Kom hem från skolan för en stund sen, helt slut..
Kvällen kommer bestå av ännu mer pluggande, sorligt men sant.
Imorgon drar jag och mammsen in till stan för att fixa mitt kort, äntligen!
Och måste även köpa hem två par jeans och ett par skor, great!
nu ska jag ner och käka godis och kolla tv innan jag sätter igång med pluggandet.. Wish me luck, Hörs!

På fredag peppa vi Leoslekland & massa festligheter, wiho!

Sorgen var vår glädje för en stund

Jag kan inte sätta ord på det som inte går att förklara. Vart tog vi vägen?
Vart tog känslan vägen? För just nu känns det som jag kan släppa allt, precis allt.

Natti!

Ikväll blir det hemma kväll, har ont i magen och är allmänt seg, great!
Ska ner och kolla Dumpad och käka glass, Hörs!

Var tvungen att köpa dom sista 36orna! men nu ångrar jag dom,
Men men höga och bra till vintern, haha ...
Även köpt jeans och tjockis tröja, visar bilder imorgon.


Lycka

En månad med min favorit idag, underbart!

Skolfoto


Skolfoto idag då, hade så jävla brottom, fixade mig på en halvtimma och håret blev förstört.. haha!
Anyway slutade tidigare idag åkte in med mamma till stan en snabbis. Nu sitter jag här med chokladbollar och winerbröd, mummmmmms. Beger mig neråt för film, Kram!

Summer!


Min kärlek


Världens bästa pojkvän. Jag saknar dig.

Sjuk

Känns inte ovanligt att mina dagar börjar på sjukhuset.
Vaknade idag på morgonen med en jätte kramp i magen, kunde knappt andas och när jag satt och gick så gjorde det jätte ont. Så blev sjukhuset, fick en massa tabletter jag ska ta nu 3 gånger om dager i 3 dagar. Och sen börjar jag även få tillbaka min förskylning, Inte okej. Ska ner och ta en dusch och sedan sätta mig framför tv med muffins och godis, bättre kan det inte bli just nu, Ha det bra!


söt tjej.

like someone made of song about us

Ni vet när man ligger där, mitt i ingenting. Väntar på att han ska höra av sig. Väntar på bekräftelse.
Väntar på allt och ingenting. När man tänker tillbaka, då du låg där i hans famn. Han gjorde allt bra igen. Och hans leende gjorde min dag. Ligga där brevid han. Allt kändes så självklart. Bara våra andetag bröt tystnaden. Och att vakna och kolla in i hans ögon. Den känslan, vart tog den vägen?

sjukhuset

Min morgon & dag har spenderats på sjukhuset.
Tagit blodprov.Och det är det värsta jag vet, så ni kan ju själv tänka hur det gick. Haha hemskt
Varit sjuk ett tag nu också, och i morse så kunde jag inte svälja eller prata och var jätte förkyld, inget vidare.
Iallafall mår jag bättre nu, vilket är väldigt skönt. Ska ner och göra fruktsallad och sätta på en film och vila.
Puss!



Åh plutt.. jag saknar dig ju!

IDOL!

Någon mer än jag som peppa idol ikväll med popcorn och godis eller? WIHO haha
Gud vad jag har längtat, wie. Anyway nu beger jag mig ner för att kolla lite film, fortfarande helt sliten och sjuk.
Ont i halsen, täppt i näsan och huvudvärk, inte alls okej.. Natti natti!

''I'm just a girl who love a boy like a little girl''




kärlek

Jag älskar dig marcus andersson

Hur kan något så rätt kännas så fel?

Näsan är igentäppt, halsen är tjock och kroppen är trött och värker.
Nu säger jag godnatt och beger mig neråt för kolla på film och käka glass. Mumma!




You

Det värker i varje centimeter utav min kropp. Jag visste inte att andas kunde vara så svårt.

Jag vet inte riktigt vad som gör ondast, ett brustet hjärta eller ett avstånd på flera mil. Att få vänta så länge för att få se dig igen. Kommer du att glömma bort mig? Kommer du att träffa någon ny? Jag kanske är löjlig, kanske är allting jag inbillat mig ingenting. Fast ändå någonting. Kanske är det dags att bara släppa allt och låta det vara, precis som du sa. Om allting inte hade varit så svårt.

Somebody said you got a new friend
Does she love you better than I can?
There's a big black sky over my town
I know where you at, I bet she's around
Yeah I know it's stupid
But I just got to see it for myself

 

I'm in the corner, watching you kiss her
I'm right over here, why can't you see me?
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're taking home
I keep dancing on my own

I'm just gonna dance all night

I'm all messed up, I'm so out of line
Stilettos and broken bottles
I'm spinning around in circles

 

So far away, but still so near
The lights go on, the music dies
But you don't see me, standing here
I just came to say goodbye


I stare down this white line with so far to go

dont smile at me and tell me things will work out for me too

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0